Huisregels ...

Gereserveerde stoelen:
Over het algemeen de blauwe stoelen en eventueel een stoel ernaast. Er ligt een kaartje op de stoel met de tekst "gereserveerd....". Ligt er geen kaartje dan is een stoel niet gereserveerd. Vanaf 5 minuten voor aanvang van de dienst zijn alle stoelen vrij.
De Kerkenraad zit op de eerste twee rijen van het rechter zijvak. 

Heilig Avondmaal:
Als u als gast wilt deelnemen aan het Heilig Avondmaal vindt u hier meer informatie.

Losse kussens:
Achter in de kerkzaal staan stoelen met daarop blauwe kussens. Deze mag u desgewenst gebruiken. Graag na de dienst weer terug leggen.

Middagdiensten:
Tijdens de middagdiensten de aangegeven achterste rijen niet gebruiken.

Ontruiming:
In geval van calamiteiten kan het nodig zijn dat de kerk ontruimd moet worden. U wordt verzocht om de aanwijzingen van de kerkhulpverleners (KHV-ers) op te volgen. Deze zijn herkenbaar aan oranje hesjes. De algehele leiding is in handen van de koster, die ook de nodige afkondigingen doet.
De kinderen van de crèche en de kinderclubs worden in een dergelijke situatie door de leiding naar het naast het kerkterrein gelegen schoolterrein gebracht. Verzamelpunt daar is het klimrek. Ouders kunnen daar hun kinderen ophalen.

Parkeren:
Bij het parkeren graag rekening houden met buurtbewoners en minder-validen. Zie daarvoor ook het artikel over parkeren..!

Roken:
Wellicht onnodig, maar in het kerkgebouw geldt een rookverbod. Als u buiten het gebouw rookt, dan liever niet direct bij de in-/uitgang om een rookgordijn voor de overige bezoekers te voorkomen. De peuken graag deponeren in daarvoor bestemde bakken.

29-08-2019